Naomi (32), Haarlem

Vanaf het moment dat ik binnen kwam voelde ik alle ruimte voor mij. Daardoor voelde ik me veilig en op mijn gemak en durfde ik echt naar mijzelf te kijken.

Bij Mark leerde ik weer contact maken met mijn gevoel, intuïtie en met wat mijn lichaam mij te zeggen heeft.

Mark is begripvol en warm, maar ook scherp en humorvol. Ik ervaar altijd een heel fijne balans tussen het respect voor mijn comfortzone, en uitgedaagd worden er stapjes buiten te zetten.

Vrouw (38), anoniem

Mark is een fijne, begripvolle en empathische therapeut. Ik voelde me op mijn gemak in het contact.

Mark is goed in het focussen op kleine signalen van het lichaam. Dit heeft mij er nog meer van bewust gemaakt dat mijn lichaam vaak wel weet wat goed of niet goed is voor mij. De kunst voor mezelf is om daar nog beter naar te luisteren.

Op verzoek van cliënt anoniem geplaatst.

Lisanne (29), Muiderberg

Ik kwam bij Mark zonder een duidelijke vraagstelling. Ik voelde echter aan alles dat ik met lichaamswerk aan de slag wilde gaan.

Toen ik startte bij Mark was ik eigenlijk heel erg vermoeid, en had heel veel moeite met het verdelen van mijn energie.

Door de sessies en oefeningen bij Mark kwam ik erachter hoe ik mijn energie meer kon verdelen, maar ook vooral waaraan ik (te) veel energie aan gaf. Tijdens de verschillende sessies ben ik ook dichter bij mijn gevoel gekomen, ik herken sneller wat ik voel en kan het beter verwoorden. Maar nog veel belangrijker voor mij is dat ik het gevoel meer ruimte kan geven en het er kan laten zijn.

Doordat ik het vaak (onbewust) wegstopte kwam het er later als een ongecontroleerde bui uit. Iedere sessie is weer heel verhelderend en voelt echt als een kadootje voor mezelf. Even echt tijd voor mezelf en mijn gevoel.

René (47), Amsterdam

Mark de Waard is een meer dan geschikte therapeut. In de sessies die wij gedaan hebben heeft Mark er alles aan gedaan om er voor te zorgen dat ik op me gemak was.
Mark geeft je het gevoel dat je hem kan vertrouwen en komt over als een zeer bekwame therapeut. Hij geeft je het gevoel dat je zelf tot inzichten komt en dingen van een andere kant kan bekijken.
Tijdens de sessies heb ik me geen moment ongemakkelijk gevoeld tijdens gesprekken en oefeningen. Dankzij Mark ben ik dichter bij mezelf gekomen.